Schildervereniging Eigenhuisschilderplan

Dominique Fokker

Schildervereniging in de regio

Eigenhuis Schilderplan is dé schildersvereniging in uw regio. Wij laten graag een professional bij u langs komen om u persoonlijk te adviseren met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en een aantrekkelijke prijs. Bij Eigenhuis Schilderplan richten we ons op klanten door heel Nederland. Dus of u nu uit Voorthuizen, Eindhoven of Amsterdam komt, wij nemen graag al het schilderwerk aan uw eigen woning voor u uit handen zodat u jarenlang kunt genieten van een mooie en frisse uitstraling voor uw woning.

 

Over Eigenhuisschilderplan

Eigenhuisschilderplan is een veelzijdige schildervereniging uit Voorthuizen waar vakbekwame professionele schilders elkaar vinden voor periodiek onderhoud van diverse schilderwerken. Eigenhuis Schilderplan is een initiatief van De Nooy Meesterschilders sinds 1754 uit Voorthuizen Professioneel schilderwerk uitvoeren doen we dus al bijna 270 jaar, door heel Nederland.

Bij ons kunt u terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, nieuwbouw, renovatie en (periodiek) onderhoud. Voor iedere Eigenhuis bezitter in Nederland.

Wanneer u ervoor kiest om uw schilderwerk uit te besteden via ons, kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief resultaat tegemoet zult zien.

 

Heldere communicatie

Bij Eigenhuisschilderplan hechten wij waarde aan korte en heldere correspondentie. Of het om een kleine opdracht of grote opdracht gaat; u heeft bij ons altijd te maken met één deskundig en duidelijk aanspreekpunt. Tijdens de klus vinden wij het uiterst belangrijk dat er een goede onderlinge communicatie plaatsvindt tussen de klant en de Eigenhuisschilderplan coach. En dat is waar wij voor zorgen.

Wij werken alleen samen met de beste schilders

Voor uw woning of pand is alleen het beste genoeg. Daarom selecteren wij bij Eigenhuisschilderplan zeer zorgvuldig schildersbedrijven in het hele land om een samenwerking mee aan te gaan. Zo kunnen wij u garanderen dat uw woning of pand wordt geschilderd en onderhouden door een professionele schilder met vakbekwaamheid. 

 

Kies voor slim onderhoud met een abonnement

De onderhoudskosten van uw woning kunnen aardig oplopen als u schilderwerk uitstelt. Om dit te voorkomen kunt u kiezen voor schilder abonnement van Eigenhuisschilderplan. Door middel van periodiek onderhoud zorgen wij ervoor dat uw woning voor tien jaar lang onderhouden blijft in het schilderwerk en er altijd goed bij staat.  Uw woning is tenslotte een kostbaar bezit en daarvan wilt u zorgeloos kunnen genieten. Klik hier om direct een offerte aan te vragen, vrijblijvend en al binnen drie dagen kunt u een reactie verwachten.

Dominique Fokker

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Eigenhuis Schilderplan

Hoe kiest u een schilder voor uw schilderwerk?

Nog te vaak horen we verhalen van woningeigenaren over schilders die het schilderwerk niet goed uitvoeren. Soms ontstaan er al... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houtrot behandelen

Houtrot behandelen? Lees deze tips! Wilt houtrot behandelen? Houtrot is een schimmel die ontstaat wanneer er een luchtvochtigheid van meer... View Article

Lees meer
Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Arie van der Vlist

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023