Schilderplan creëert VRIJHEID; wie wil dat nou niet?!?!?!!?

Angela de Nooy

‘Riiiiinngg’, de wekker gaat zoals elke morgen. ‘Mam hoe warm wordt het vandaag’, dat is standaard de eerste vraag die mijn dochter van 8 ’s ochtends stelt. Dan weet ze namelijk wat voor kleren ze aan moet trekken. En er zullen nog vele ‘mams’ volgen deze dag. Ik heb ze nog nooit geteld, misschien moet ik dat eens gaan doen…… 😉 Wat hou ik van haar!

De enige plek in huis die voor sommige jonge moeders echte vrijheid betekend is de WC :). Voor mensen zonder kinderen moet dit misschien heel raar klinken, maar op elke andere plek in huis ben je in beeld en is er altijd wel een lief kindje die aan je been hangt of die je ziet en bij je op schoot wil.

Ondanks die gebondenheid aan mijn lieve kindjes voel ik heel veel vrijheid.

Vrijheid valt op zoveel manieren op te vatten. Vrijheid van meningsuiting, in een vrij land leven zonden oorlog, dat zijn wat diepere aspecten. Die overigens ook heel erg belangrijk zijn.

Vrijheid in ons werk. Dat is ook helemaal van de nieuwe generatie. Niet gebonden willen zijn en lekker jobhoppen. Vroeger hoorde je vaak mensen die 25 jaar of zelfs meer bij hun werkgever bleven werken. Dat is niet meer van deze tijd. De jongeren willen vrijheid om zelf hun tijd in te kunnen delen en niet vast zitten aan een ‘negen tot vijf’ baan.

Albert Einstein kwam ooit met de spreuk: ‘Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid.’

Werken in vrijheid, wat betekent dat nu eigenlijk?

Ik denk dat het vooral met een leeg hoofd te maken heeft. Alle dingen die nog moeten, dat je die goed geregeld hebt, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken. Dat nare gevoel dat je vroeg in de morgen wakker wordt (en dan heb je nog geluk, want meestal  gebeurt dat diep in de nacht) en dat de adrenaline dan in je lijf schiet van top tot teen. Over alles wat er nog moet gebeuren en wat je nog moet regelenEigenhuis schilderplan emoticon. Even een briefje pakken en snel opschrijven, want dat helpt een klein beetje. Wakker ben je nu toch… En dan maar hopen dat je slaap weer kunt vatten.

Hoe mooi zou het zijn als dat gewoon helemaal niet meer nodig hoeft te zijn. Dingen geregeld hebben. Zoals bijvoorbeeld elke keer weer op zoek naar een schilder voor je huis. Misschien nog wel een stap ervoor; Er aan denken dat het huis geschilderd moet worden. Want hoe lang was dat ook alweer geleden. En als er tekenen van houtrot ontstaan, is het eigenlijk al te laat het kost het onderhoud soms wel tien keer meer dan wanneer een gedegen schildersbedrijf het netjes onderhoudt. Hoe mooi zou het zijn als dat alles voor je geregeld wordt.

Tip om de vrijheid na te streven en je hoofd leeg te krijgen: Sluit een Eigenhuis Schilderplan af  en het onderhoud aan u huis wordt voor u geregeld. Doe de postcodecheck en vraag een offerte aan.

Laat de vrijheid regeren!!

Angela de Nooy
Een mannenwereld met een vrouwelijke touch. Ik zal deze kwaliteit inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Met een vader al 40 jaar in het vak en een man die 9e generatie De Nooy Schilders sinds 1754 van vader op zoon is, sta ik met mijn voeten redelijk in de verf!

gerelateerde berichten

hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Wat mag je verwachten van een Eigenhuis Schilder

Als je kiest voor een schilder die is aangesloten bij het Eigenhuis Schilderplan, kun je een aantal voordelen en kwaliteitsgaranties... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Pensioen schilder met bijna 10% omhoog in 2023

Pensioenfonds BPF Schilders heeft aangekondigd dat het de pensioenen met 9,44% zal verhogen vanaf 1 januari 2023. Deze verhoging, ook... View Article

Lees meer
Jeroen Hoefkens

Op de ladder met: Eigenhuis schilder Arie van der Vlist

In het kader van ¨Wie komt er bij u schilderen?¨ klimmen wij regelmatig bij onze vakmannen en vakvrouwen op de... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023