Schilderplan creëert VRIJHEID; wie wil dat nou niet?!?!?!!?

Angela de Nooy

‘Riiiiinngg’, de wekker gaat zoals elke morgen. ‘Mam hoe warm wordt het vandaag’, dat is standaard de eerste vraag die mijn dochter van 8 ’s ochtends stelt. Dan weet ze namelijk wat voor kleren ze aan moet trekken. En er zullen nog vele ‘mams’ volgen deze dag. Ik heb ze nog nooit geteld, misschien moet ik dat eens gaan doen…… 😉 Wat hou ik van haar!

De enige plek in huis die voor sommige jonge moeders echte vrijheid betekend is de WC :). Voor mensen zonder kinderen moet dit misschien heel raar klinken, maar op elke andere plek in huis ben je in beeld en is er altijd wel een lief kindje die aan je been hangt of die je ziet en bij je op schoot wil.

Ondanks die gebondenheid aan mijn lieve kindjes voel ik heel veel vrijheid.

Vrijheid valt op zoveel manieren op te vatten. Vrijheid van meningsuiting, in een vrij land leven zonden oorlog, dat zijn wat diepere aspecten. Die overigens ook heel erg belangrijk zijn.

Vrijheid in ons werk. Dat is ook helemaal van de nieuwe generatie. Niet gebonden willen zijn en lekker jobhoppen. Vroeger hoorde je vaak mensen die 25 jaar of zelfs meer bij hun werkgever bleven werken. Dat is niet meer van deze tijd. De jongeren willen vrijheid om zelf hun tijd in te kunnen delen en niet vast zitten aan een ‘negen tot vijf’ baan.

Albert Einstein kwam ooit met de spreuk: ‘Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid.’

Werken in vrijheid, wat betekent dat nu eigenlijk?

Ik denk dat het vooral met een leeg hoofd te maken heeft. Alle dingen die nog moeten, dat je die goed geregeld hebt, zodat je daar niet meer over na hoeft te denken. Dat nare gevoel dat je vroeg in de morgen wakker wordt (en dan heb je nog geluk, want meestal  gebeurt dat diep in de nacht) en dat de adrenaline dan in je lijf schiet van top tot teen. Over alles wat er nog moet gebeuren en wat je nog moet regelenEigenhuis schilderplan emoticon. Even een briefje pakken en snel opschrijven, want dat helpt een klein beetje. Wakker ben je nu toch… En dan maar hopen dat je slaap weer kunt vatten.

Hoe mooi zou het zijn als dat gewoon helemaal niet meer nodig hoeft te zijn. Dingen geregeld hebben. Zoals bijvoorbeeld elke keer weer op zoek naar een schilder voor je huis. Misschien nog wel een stap ervoor; Er aan denken dat het huis geschilderd moet worden. Want hoe lang was dat ook alweer geleden. En als er tekenen van houtrot ontstaan, is het eigenlijk al te laat het kost het onderhoud soms wel tien keer meer dan wanneer een gedegen schildersbedrijf het netjes onderhoudt. Hoe mooi zou het zijn als dat alles voor je geregeld wordt.

Tip om de vrijheid na te streven en je hoofd leeg te krijgen: Sluit een Eigenhuis Schilderplan af  en het onderhoud aan u huis wordt voor u geregeld. Doe de postcodecheck en vraag een offerte aan.

Laat de vrijheid regeren!!

Angela de Nooy
Een mannenwereld met een vrouwelijke touch. Ik zal deze kwaliteit inzetten om u zo goed mogelijk te helpen. Met een vader al 40 jaar in het vak en een man die 9e generatie De Nooy Schilders sinds 1754 van vader op zoon is, sta ik met mijn voeten redelijk in de verf!

gerelateerde berichten

relax hangmat eigen huis Angela de Nooy

Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met... View Article

Lees meer
mooiste kado abonnement Eigenhuis Schilderplan

Cadeaus weggeven stopt bij De Nooy Schilders nog niet!

Wij zijn bijna net zo oud als Sinterklaas, dus nu Sinterklaas vertrekt gaan wij nog even door met het weggeven... View Article

Lees meer
hoe werkt een abonnement Dominique Fokker

Houten kozijnen repareren beter dan vervangen

Een recent onderzoek uitgevoerd door CE Delft, een onafhankelijk onderzoeksbureau in duurzaamheidsvraagstukken, heeft aangetoond dat het repareren van houten kozijnen... View Article

Lees meer

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023

  Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023
 • Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023

  Het buitenschilderwerk van onze woning en dat van buren werd door Eigenhuis Schilderplan ivm grote werkdruk en na akkoord door ons uitbesteed aan een ander schildersbedrijf. Met deze constructie kwam Eigenhuis Schilderplan tegemoet aan ons verzoek, om ivm persoonlijke omstandigheden, zo mogelijk laat in de zomer te komen schilderen. Wij hebben dit gewaardeerd. Het door hen in de arm genomen schildersbedrijf leverde bij onze woning eerst keurig strak schilderwerk tot op de dag dat zij, door gebrek aan communicatie door hen, een planningsprobleem bleken te hebben. Aansluitend: denigrerend spreken, pestend handelen en slecht, zelfs schadeveroorzakend schilderwerk. Koen van de Hengel van Eigenhuis Schilderplan verzorgde tijdens dit traject professioneel de communicatie tussen hen en ons en maakte als tussenpersoon alle afspraken, die echter door het betreffende schildersbedrijf consequent met voeten getreden werden. Koen heeft daarna daadkrachtig en op korte termijn er voor gezorgd dat onacceptabel schilderwerk door Eigenhuis Schilderplan zelf keurig bijgewerkt werd. Wij hebben geaccepteerd dat dat echter niet overal meer mogelijk was en veroorzaakte schade blijvend is en wellicht in de toekomst meer schade veroorzaken zal. Het contact met Koen was goed en afspraken komt hij na. Na overleg met hem zal in het komende voorjaar de voordeur opnieuw geschuurd en geverfd worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit goed wordt afgehandeld. Fam. Stelpstra

  T. en R.E. Stelpstra Avatar T. en R.E. Stelpstra
  1 januari 2023

  Nog nooit in mijn leven,ik ben nu 80 jaar,heb ik een schilder zo zorgvuldig,nauwgezet,netjes schoon,buitengewoon vakkundig,keihard en mooi zien werken,als deze op en top vakman uit Bulgarije.Alsof hij een meesterproef moest afleggen.

  Evert Nieuwenhuis Avatar Evert Nieuwenhuis
  1 januari 2023
 • Schilder Steffan is heel prettig in de omgang. Betrok ons bij alles wat hij deed en beantwoorde vriendelijk en deskundig al onze vragen. Zijn afgeleverde werk ziet er top uit en we zijn dan ook zeer tevreden. Ook het contact met Koen was prettig. Wij zullen Eigenhuis Schilderplan aan ieder aanbevelen.

  GREET VAN DIJK Avatar GREET VAN DIJK
  1 december 2022

  Wij zijn positief verrast door de goede service en kwaliteit van de schilders Donny en Ricardo die de nul beurt hebben verzorgd aan onze woning. Dit geeft ons vertrouwen in het abonnement dat we hebben afgesloten voor de komende jaren.

  Ed Zeegers Avatar Ed Zeegers
  1 oktober 2022

  De schilders hebben naar volle tevredenheid van ons prima schilderwerk afgeleverd. De puntjes op de i is zorgvuldig met ons nagelopen. Het contact met het schildersbedrijf was prima.

  Tine Alberg Avatar Tine Alberg
  28 september 2022