Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

De schilderskwaliteit van Eigenhuis Schilderplan

Wij verlangen een goede schilderskwaliteit van onszelf. Omdat we vertrouwen hebben in de schilderskwaliteit die we leveren bieden we u gedurende de looptijd van een Eigenhuis Schilderplan garantie op het uitgevoerde schilderwerk volgens de bijgeleverde meerjarenplanning. Er wordt (standaard) elke 3 jaar een schilderbeurt uitgevoerd zo houden we het schilderwerk intact, en komt u niet voor verassingen te staan. Zo zorgen we voor een zeer goede schilder kwaliteit.

Schilderskwaliteit dankzij jaren ervaring

Eigenhuis Schilderplan put uit ervaring die we op hebben gedaan sinds 1754. De vakmanschap en professionaliteit van die tijd passen we toe in het werk wat wij nu leveren. We hebben een jarenlange geschiedenis van vader op zoon waarbij kennis en vakmanschap is overgedragen. Vakmanschap waarvan u nu kunt profiteren.

U kunt gemakkelijk bovenaan deze pagina een vrijblijvende indicatieve prijs berekenen voor uw woning. Als u dat bevalt kunt u doorgaan met het aanvragen van een schilder offerte waarbij geen schilder langs hoeft te komen! Dus geen gedoe met een afspraak waarvoor u thuis moet blijven. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan hier over de voordelen waarvan u nog meer kunt profiteren.

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs