Burenkorting én gratis koffie

Schilder nodig? En doen de buren mee?

Dan krijgt u burenkorting én maakt u kans op een jaar lang gratis koffie of thee!

Vanaf 2 woningen levert dat al 5% burenkorting op!

Hoe meer buren zich aansluiten, hoe hoger de korting wordt.

 

Hoeveel burenkorting krijg ik?

Ieder jaar is de laatste zaterdag van september burendag. Dit is ooit in het leven geroepen door een bekend koffiemerk en inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Daarom heeft Eigenhuis Schilderplan dit jaar in september dubbel voordeel voor u.

Vraagt u voor burendag, 23 september, samen met uw buren uw Eigenhuis Schilderplan offerte aan? Dan maakt u kans op een jaar lang gratis koffie of thee*! En uiteraard is de gebruikelijke burenkorting op de nulbeurt ook van toepassing.

Het komt steeds vaker voor, samen met de buren het huis laten schilderen. Ieder jaar weer zijn er meer Eigenhuis eigenaren die de handen in een slaan. Vanaf 2, 4 of 8 woningen profiteert u al van flinke burenkorting!

Hoe groter het collectief hoe hoger de burenkorting! Meer informatie? Bel 0342-444 110.

Hoe vormt u een groep?

Wij helpen u op weg! Download hier de gratis flyer en bekijk de korte video. Met de flyer kunt u uw buren informeren over uw plan om samen te schilderen. In de video leggen we kort uit hoe het onderhoudsabonnement van Eigenhuis Schilderplan werkt.

Maar u kunt deze pagina ook delen met uw buren via e-mail. Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp.

Hoe gemakkelijk kan het zijn!

Samen schilderen aanmelden

Heeft u al een groep gevormd? Dan kunt u zich hieronder aanmelden!
Wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over de volgende stappen.

Bent u al abonnee?

Als u inmiddels trotse bezitter bent van een Eigenhuis Schilderplan, dan bent zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk.

Maar u kunt ook kans maken op een jaar lang gratis koffie of thee*. Hoe? Meld, voor 23 september (burendag) uw buren aan voor het Eigenhuis Schilderplan. Als ook zij voor het onderhoudsplan kiezen, maakt u ook kans.

* Actievoorwaarden:

– Vraag uw offerte samen met uw buren aan voor 23 september 2023.

– Geef opdracht voor de nulbeurt, inclusief het onderhoudsplan.

– Uit de deelnemers kiest Eigenhuis Schilderplan 1 winnaar. Deze ontvangt 1 jaar lang iedere maand een kilo koffiebonen of pak thee.

– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Wilt u binnen 1 minuut weten wat het Eigenhuis Schilderplan inhoudt? Bekijk hier de video. Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp.

DEV Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023

  Prettig personeel. Leverden prima werk. Bespraken verfproblemen eerst met mij, vooral reparaties. Kwamen op tijd. Fijn in de omgang.

  Ronald Tuurenhout Avatar Ronald Tuurenhout
  21 september 2023
 • Afgelopen maand (juni 2023) heeft Shane bij ons de nulbeurt uitgevoerd van het 10 jaren abonnement dat we bij Eigenhuis Schilderplan hebben afgesloten. Als 'de 1e klap een daalder waard is', dan denken we een uitstekende deal te hebben gemaakt. Met uitstekend en vakkundig schilderwerk door Shane en de prima contacten met Eigenhuis Schilderplan (Jeroen en Jeff) gaan we met vertrouwen de 'ontzorgde' schildertoekomst tegemoet.

  Eddy Golbach Avatar Eddy Golbach
  28 juli 2023

  We sloten een abonnement af voor 10 jaar buiten onderhoud van ons huis. De zogenaamde nulbeurt is in juli 2023 uitgevoerd. De schilder die zich meldde was Schildersbedrijf (Burak) Gokhan. Schoon, netjes, gedetailleerd gewerkt. Niet alleen top kwaliteit het was nog gezellig ook. Je hebt zo'n man toch 3 dagen over de vloer. Wij zijn blij dat we de stap hebben gezet.

  Hans Roeper Avatar Hans Roeper
  28 juli 2023

  Erg blij met het uitgevoerde schilderwerk van Eigen huis Schilder Plan. Zowel het binnen als buitenschilderwerk ziet er piepfijn uit! Voor iedereen die nog opzoek is naar een schilder raden wij Eigen Huis Schilderplan zeker aan!

  dominique fokkerd Avatar dominique fokkerd
  25 mei 2023