Burenkorting

Schilder nodig? En doen de buren mee?

Dan krijgt u burenkorting!

Vanaf 2 woningen levert dat al 5% burenkorting op!

Hoe meer buren zich aansluiten, hoe hoger de korting wordt.

 

Hoeveel burenkorting krijg ik?

Het komt steeds vaker voor, samen met de buren het huis laten schilderen. Ieder jaar weer zijn er meer Eigenhuis eigenaren die de handen in een slaan. Vanaf 2, 4 of 8 woningen profiteert u al van flinke burenkorting!

Hoe groter het collectief hoe hoger de burenkorting! De burenkorting is van toepassing als u kiest voor de nulbeurt in combinatie met het Eigenhuis Schilderplan. Meer informatie? Bel 0342-444 110.

Hoe vormt u een groep?

Wij helpen u op weg! Download hier de gratis flyer en bekijk de korte video. Met de flyer kunt u uw buren informeren over uw plan om samen te schilderen. In de video leggen we kort uit hoe het onderhoudsabonnement van Eigenhuis Schilderplan werkt.

Maar u kunt deze pagina ook delen met uw buren via e-mail. Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp.

Hoe gemakkelijk kan het zijn!

Samen schilderen aanmelden

Heeft u al een groep gevormd? Dan kunt u zich hieronder aanmelden!
Wij nemen contact met u op om u vrijblijvend te informeren over de volgende stappen.

Bent u al abonnee?

Als u inmiddels trotse bezitter bent van een Eigenhuis Schilderplan, dan bent zorgeloos verzekerd van jarenlang goed schilderwerk.

Wilt u binnen 1 minuut weten wat het Eigenhuis Schilderplan inhoudt? Bekijk hier de video. Heeft u vragen? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp.

Doe de postcodecheck!

En u weet binnen één minuut uw maandbedrag

Helaas is uw postcode niet herkend. Neem contact op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schilderplan

Wat zeggen onze klanten

 • Top schilderwerk!!

  Huibert Steegeling Avatar Huibert Steegeling
  21 mei 2024

  Vanaf de eerste dag klilkte het met onze schilder David. Heeft heel net werk geleverd en er was regelmatig overleg over de voortgang van het werk. Huis ziet er weer tip-top uit en dat van de buren ook.

  Peter Van Oostveen Avatar Peter Van Oostveen
  14 mei 2024

  Door Eigenhuis Schilderplan hebben we geen omkijk meer naar het onderhoud van het schilderwerk. Het maandelijkse bedrag dat we betalen, is omgerekend gunstig gebleken voor ons. De schilder, O.C. Schilderwerk Nijmegen kwam bij ons, heeft echt prima werk geleverd, ons huis is geweldig opgeknapt!

  Astrid Zimmermann Avatar Astrid Zimmermann
  28 april 2024
 • Aanvankelijk ontevreden. Na de kleine beurt begon binnen een jaar de verf op bepaalde delen te bladderen. We wilden het contract opzeggen maar er kwam iemand kijken. Er werd geconstateerd dat er fouten zijn gemaakt. Er werd ons een schilder/klusjesman beloofd die goed werk levert. Het resulteerde in een nieuwe opbouw van het verfsysteem. Het is zeer grondig aangepakt, neuslatten zijn vervangen en houtrot hersteld. We zijn zeer tevreden over Eigenhuis Schilderplan. De klant wordt serieus genomen en is koning. Veel dank Hans en Mario!

  Auke Bos Avatar Auke Bos
  21 november 2023

  Jos Vermeulen heeft bij ons afgelopen maand het schilderwerk geleverd vanuit eigen huis schilderplan. Hij en zijn collega hebben prima werk afgeleverd. Mooi resultaat, overleg was goed mogelijk, alles netjes opgeruimd en prettig in de omgang. Een aanrader

  Carola de Wilde Avatar Carola de Wilde
  21 november 2023

  Wij hebben al 9 jaar goede ervaringen met Eigenhuis Schilderplan. De laatste paar keer is Jos Vermeulen namens hen hier geweest. Kort gezegd: een professionele, zorgvuldige en vriendelijke schilder. Ook over het resultaat in september 2023 waren we weer zeer tevreden!

  André Vosveld Avatar André Vosveld
  21 november 2023
 • Afgelopen week heeft de grote onderhoudsbeurt aan onze woning plaatsgevonden. Shane en zijn mannen hebben, in opdracht van Eigenhuis Schilderplan professioneel vakwerk geleverd. Ook de bejegening hebben wij als zeer plezierig ervaren. Wij zijn zeer tevreden, een aanrader.

  Mieke Zock Avatar Mieke Zock
  21 november 2023

  Alles volgens afspraak en netjes gedaan, rekening houdend met onze wensen

  Jacob Reitsma Avatar Jacob Reitsma
  28 oktober 2023

  Moeizaam verloop. Werken met halve dagen of zelfs uren. Wordt niet doorgewerkt, terwijl weer prima is. Blijkbaar veel teveel hooi op de vork. Dat veroorzaakt veel thuisblijven, met eigen werk niet vooruit komen en dus agitatie.

  Wil Aendekerk Avatar Wil Aendekerk
  21 oktober 2023