Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Samen Schilderen, Samen Korting

Een goede buur is beter dan een verre vriend! Het is een bekend spreekwoord, maar wat als u samen met die buur ook nog eens korting kan krijgen op het schilderwerk door het tegelijkertijd uit te laten voeren? Bij samen schilderen wordt bespaard op begeleiding-, opstart, en materieelkosten. Hierdoor kunnen wij het schilderwerk goedkoper uitvoeren en daar mag u van mee profiteren!

Burenkorting kan oplopen tot wel 20%!

samen schilderen

Mocht de interesse groot zijn, kunnen wij altijd een toelichting te geven voor een groep (buurt)bewoners. Wij kunnen dan bijvoorbeeld gelijk uitleggen hoe het EigenHuis Schilderplan werkt en vertellen meer over de gelijktijdige uitvoering van de schilderwerkzaamheden.*

Wilt u ook samen schilderen en samen korting?

Bekijk de burenkortingpagina voor meer informatie over kortingen. Tevens kunt u contact opnemen met info@eigenhuisschilderplan.nl of pak de telefoon en bel 0342-444110.

Als u inmiddels trotse bezitter bent van een Eigenhuis Schilderplan dan zit u er de komende jaren goed bij, dat is natuurlijk fantastisch, want u heeft geen verrassingen. Maar wist u dat u bij Eigenhuis Schilderplan toch nog een verrassing (korting) kan verdienen? Eigenhuis Schilderplan waardeert uw inzet voor een beter geschilderd en onderhouden Nederland. Daarom krijgt u van ons 110 euro terug op uw bankrekening voor iedere buurman, buurvrouw, kennis of familielid die u overtuigt om een Eigenhuis Schilderplan af te sluiten. De 110 euro bonus geldt alleen voor bestaande klanten van Eigenhuis Schilderplan.

*110 euro bonus geldt met een maximum van 330 euro en/of 10% van de startbeurt.

*vraag naar onze actievoorwaarden

*Gelijktijdige looptijd en aanvang abonnementen

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs