Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Zorgeloos wonen in een perfect huis in Apeldoorn Woudhuis

Kenmerkend voor Apeldoorn Woudhuis is de moderne architectuur en veelzijdigheid aan woningen. Daardoor hebben schildersbedrijven geen ervaring met soortgelijke woningen als de uwe. Wij beschouwen het echter als een uitdaging om uw woning in perfecte staat te onderhouden en dankzij onze vakmanschap sinds 1754 durven wij die graag aan te gaan. Daarbij wordt het onderhoud onafhankelijk gecontroleerd. Zo blijft uw architectonisch hoogstandje of woning in Apeldoorn Woudhuis in perfecte staat.

Een abonnement op maat voor uw woning

We bieden u een schilder abonnement op maat voor uw woning. Dit is een abonnement waarbij u een vast en een laag maandbedrag betaald. In ruil daarvoor zorgen wij ervoor dat uw woning de komende jaren in perfecte staat onderhouden wordt. De planning die wij samen met u maken is daarin leidend. Deze is afgestemd op wat uw woning nodig heeft.

Hierboven kunt u binnen 1 minuut uitrekenen wat uw woning in onderhoud per maand kost. Als u verder gaat met het aanvragen van een offerte kunt u zelfs profiteren van een burenkorting oplopend tot 24%. Hierover kunt u hier meer lezen.

 

Eigenhuis Schilderplan Apeldoorn Woudhuis

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs