Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Uw woning schilderen: geen rare kwasten, aan úw huis!

Vaak genoeg wordt het onderhoud, waaronder het woning schilderen, slecht uitgevoerd. Misschien bent u wel één van die mensen die slachtoffer is geworden van slecht uitgevoerd onderhoud aan uw woning. Het kan zelfs zo zijn dat u het vertrouwen bent verloren in onderhoudsbedrijven. Daarom leveren wij een schilder abonnement waarbij u kunt profiteren van een aantal voordelen die de kwaliteit garanderen van het schilder- en onderhoudswerk.

Geen rare kwasten als wij uw woning schilderen

Het eerste grote voordeel is dat als wij uw woning schilderen ons werk onafhankelijk wordt gecontroleerd op de kwaliteit. Hiermee heeft u dus de garantie dat het schilderwerk goed wordt uitgevoerd. Het tweede grote voordeel is dat het vaste, lage maandbedrag dat u betaald op een Stichting Derde Rekening wordt gezet. Dit geld blijft dus gewoon van u, tot het schilderwerk en het onderhoud aan uw woning is uitgevoerd en onafhankelijk is gecontroleerd.

Zo garanderen wij een uitstekende kwaliteit! Er zijn overigens nog meer voordelen waarvan u kunt profiteren. Deze vind u hier.

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs