Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Is uw woning toe aan onderhoud, en wilt u kosten besparen?! Denk dan niet alleen aan nu, maar beslis voor de toekomst. Met traditioneel schilderwerk vallen de kosten over een langere periode hoger uit dan op het moment dat u kiest voor een Eigenhuis Schilderplan.

Wat kost een schilder?

Op het moment dat u gebruik maakt van traditioneel schilderwerk zullen de uitgaven uiteindelijk hoger uitvallen. Zo zullen er iedere 3 tot 4 jaar hoge pieken zijn met grote uitgaven en vergeet daarbij niet de jaarlijkse indexering waar u mee te maken heeft. Aan het einde van de 10 jaar bent u dan ook met eenmalig schilderwerk duurder uit dan met een Eigenhuis Schilderplan.

Schilderabonnement Eigenhuis Schilderplan

Door het gebruik van een Eigenhuis Schilderplan worden de kosten voor het schilderwerk verspreid door middel van een vast maandbedrag. Hierdoor heeft u geen pieken met grote uitgaven en spaart u voor het onderhoud. Door de 10-jarige planning aan te houden worden de kosten tot het minimum behouden, en wordt een optimaal resultaat behaald.

 

Wat kost schilderwerk?

 

Waarom een Eigenhuis Schilderplan?

Eigenhuis Schilderplan is een schilderabonnement waarbij wij uw zorgen uit handen nemen. Wij bieden een schilderabonnement voor een laag en vast maandbedrag. Door middel van een op maat gemaakte planning speciaal voor uw woning, verkeerd u woning in optimale staat. Met een Eigenhuis Schilderplan bent u af van de jaarlijkse zorgen voor het schilderwerk. Gedurende de looptijd van het abonnement nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het schilderwerk. Door het vaste maandbedrag dat u betaald, spaart u voor het onderhoud en voorkomt u grote uitgaves in één keer. Daarnaast heeft u gedurende de looptijd 100% garantie op het schilderwerk. Kortom een op maat gemaakt plan voor een vast maandbedrag zonder zorgen! Uw voordelen op een rij;

  • Binnen 48 werkuur een gratis offerte
  • 10% korting op het schilderwerk
  • Vast maandbedrag, en elke maand opzegbaar
  • Garantie op kwaliteit en financiën
  • Geen grote uitgaven meer
  • Gedurende de looptijd 100% garantie op het schilderwerk
Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs