Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Een schilder abonnement voor uw woning

Het zou heel goed kunnen dat u een woning hebt. De kans is ook heel groot dat u uw woning een maal in de 4 a 5 jaar laat onderhouden door een schilders bedrijf. De kans is nog groter dat u daar eenmalig een fiks bedrag voor betaald. Wij introduceren iets geheel anders, namelijk een schilders abonnement. Dit lost een aantal vervelende problemen op:

1. Zo zorgt een schilders abonnement ervoor dat u een vast bedrag per maand betaald en niet één heel groot bedrag.
2. Daarbij zorgen wij ervoor dat uw woning de zorg krijgt die het nodig heeft. U hoeft dus niet zelf uw woning in de gaten te houden. Wij weten wat uw woning nodig heeft en maken met u een meer jaren planning die wij in de gaten houden.

Een schilder abonnement op maat

Om u nog meer van dienst te zijn is ons schilder abonnement elke maand opzegbaar mocht dat nodig zijn. Daarbij gaat het maandbedrag dat u betaald niet direct naar ons. Deze komt op een Stichting Derde rekening. Het geld blijft van u tot het onderhoud is uitgevoerd!

U kunt gemakkelijk en snel een indicatie prijs opvragen voor een schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan door hierboven het formulier in te vullen. U kunt dan ook gelijk een schilder offerte aanvragen zonder dat daarvoor een schilder langs hoeft te komen! Handig, of niet?

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs