Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Voorjaarstips: voor de zomer een goed onderhouden huis.

Schilderen

Onderhoud aan uw huis: het is onvermijdelijk, maar wel essentieel om extra kosten te voorkomen. Alleen welk onderhoud moet wanneer gebeuren? Als u zich inschrijft voor de voorjaarstips van Eigenhuis Schilderplan ontvangt u 12 tips om uw huis in goede staat te houden. Hierdoor heeft u voor de zomer een goed onderhouden huis. Bij een eigen huis horen namelijk specifieke onderhoudsklussen en dat is niet alleen schilderwerk. Wij helpen u graag!

In het voorjaar is ander onderhoud nodig aan uw huis dan in de zomer, herfst of winter. Hierbij moet u denken aan het controleren van het dak en, niet geheel onbelangrijk, bijvoorbeeld het zonnescherm.

Met de 12 voorjaarstips geven wij u eenvoudige onderhoudsklussen voor uw huis wat u helpt om uw woning in optimale staat te houden. Door goed onderhoud behoudt u de waarde van uw woning. Met de 12 voorjaarstips zult u direct resultaat zien.

 

 

Schrijf u nu in voor de 12 voorjaarstips: Voor de zomer een goed onderhouden huis

Is uw huis toe aan een schilderbeurt?

Twijfelt u of uw huis geschilderd moet worden? En wilt u weten of uw woning aan een schilderbeurt toe is? Vul de Eigenhuis SchilderScan in, dan weet u binnen een paar minuten of uw woning aan schilderwerk toe is.

Wilt u de woning zelf onder handen nemen? Download de Eigenhuis SchilderGids. Wij helpen u in 8 stappen naar beter buitenschilderwerk” en neem contact met ons op voor een advies op maat.

Wilt u het schilderwerk van de woning uitbesteden aan een vakman? Vraag direct een offerte aan bij Eigenhuis Schilderplan. Uw buitenschilderwerk is dan gegarandeerd goed geregeld. U ontvangt dan een onderhoudsplan afgestemd op uw huis. Zo bent u zeker van tijdig en kundig schilderwerk, gespreid via een vast maandbedrag en met 100% garantie. Klik hier voor meer informatie.

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs