Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Schildersabonnement, misschien heeft u daar nog nooit aan gedacht, maar het is toch zeker het overwegen waard. Er zitten een paar grote verschillen tussen een gewone schilderbeurt en een schildersabonnement die voor u wel eens heel erg voordelig zouden kunnen zijn.

Zo bent u met een schildersabonnement verzekerd van een perfect onderhouden woning, voor altijd! In plaats van 4 à 5 jaar met een eenmalige schilderbeurt. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken om de staat van uw woning, voor de rest van uw leven! Wij kijken sowieso verder dan alleen schilderwerk. We controleren het houtwerk en ook de kitranden ontkomen niet aan onze kritische blik.

Verder bieden we een laag, vast maandbedrag bij het schildersabonnement. U kunt nog veel meer voordelen bekijken op deze pagina.

Schildersabonnement aanvragen?

U kunt op meerdere manieren een offerte aanvragen voor een schildersabonnement. We willen het u graag zo makkelijk mogelijk maken! Zo kunt u ons natuurlijk bellen maar kunt u ook op onze site uw nummer achterlaten zodat wij u terug kunnen bellen op het dagdeel dat het u het beste uitkomt. Maar dat is niet alles! U kunt ook via de website uw offerte aanvragen door de stappen te doorlopen van een simpel formulier.

Als klap op de vuurpijl bieden wij u ook de mogelijkheid om een schilder offerte aan te vragen met de app! Deze is revolutionair in de markt en geeft u de mogelijkheid om foto’s te maken van het te onderhouden werk. Samen met een aantal gegevens stuurt u uw schilders offerte aanvraag met de app naar ons toe en binnen 48 werkuren heeft u uw offerte in de mailbox!

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs