Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Wij bieden u iets bijzonders. Iets waarmee wij ons onderscheidden van de rest. Iets waarbij u en uw huis centraal staat, namelijk een schilderabonnement op maat. Wat het is? De naam zegt het al: u betaalt een laag en vast maandbedrag per maand, en wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw woning voor de komende jaren! Maar het gaat nog verder dan schilderen alleen; we kijken naar het hele plaatje. Dus als wij bij u komen schilderen dan focussen we ons ook op de dakgoten, kitranden en houtwerk. Op die manier bent u nooit meer bezig met de staat van uw woning, omdat wij dit volledig voor onze rekening nemen met professionaliteit en vakmanschap die wij al aan het opbouwen zijn sinds 1754!

Daarbij profiteert u bij dit schilderabonnement ook nog eens van 10% korting, omdat wij een collectief zijn dat samen inkoopt. Wilt u nog meer voordelen bekijken? Klik dan hier en lees eens rustig door wat wij u nog meer kunnen bieden.

Uw schilderabonnement aanvragen op revolutionaire manier!

Voor het aanvragen van een schilderabonnement op maat vraagt u, zoals u gewend bent, een schilder offerte aan. De manier waarop is echter revolutionair in de markt! Wij willen u namelijk zo goed mogelijk bedienen op de manier die u wil. We bieden u meerdere mogelijkheden om een schildersofferte aan te vragen. U kunt uw offerte aanvragen via de box bovenaan deze pagin website, door uw nummer achter te laten, door ons te bellen of (het revolutionaire gedeelte) door de app te downloaden! Klik daarvoor HIER.

Wij bieden u een app waarmee u foto’s kunt maken van het te onderhouden schilderwerk. U vult een paar gegevens in, in de app en de app verstuurt uw schilderabonnement aanvraag. Binnen 48 werkuur heeft u uw offerte in uw mailbox!

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs