Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Of Nijmegen nu de oudste stad van Nederland is of niet, er staan veel klassieke woningen die veel onderhoud nodig hebben. Maar naast de oudere, klassieke woningen springen er op verschillende plekken rond Nijmegen vinex wijken uit de grond. Hierdoor krijgt Nijmegen een divers aanbod met huizen die ieder hun eigen onderhoud nodig hebben. Wij van Eigenhuis Schilderplan kunnen uw woning in Nijmegen perfect schilderen. Waarom? We bestaan al sinds 1754!

Schilderabonnement voor Nijmegen

Hoe dat voor u relevant is? We hebben meer dan 250 jaar ervaring met woningen zoals de uwe. We kennen de gebreken van oudere woningen en de zwakke punten van Vinex woningen. Wij kunnen efficiënt en met vakmanschap uw woning onderhouden. Er zijn naast dit voordeel, nog een aantal voordelen waarvan u kunt profiteren. Zo wordt het schilderwerk onafhankelijk gecontroleerd en blijft het abonnementsgeld van u tot het onderhoud is uitgevoerd en gecontroleerd.

Wij werken met een schilderabonnement wat voor u een aantal grote voordelen heeft. Zo betaald u een laag en vast maandbedrag. Omdat wij uw woning met een schilder abonnement de komende jaren onderhouden kunnen we een planning opstellen waar wij ons aan houden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de staat van uw woning.

Als klap op de vuurpijl kunt u met de burenkorting tot 24% besparen! Hierover kunt u hier meer lezen. Hierboven kunt u binnen 1 minuut uitrekenen wat het maandbedrag is dat past bij uw woning. Vervolgens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Eigenhuis Schilderplan Nijmegen

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs