Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Eigenhuis Schilderplan is de ideale schilder voor Dordrecht. Maar dan wel alleen Dordrecht Nederland. Want wist u dat er in Zuid-Afrika en op Suriname ook een Dordrecht ligt? Dat is toch iets te ver tuffen voor onze schilders…

Maar dat terzijde. Voor u hebben we een schilder abonnement op maat klaar liggen. Het schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan is een abonnement waarbij u een laag en vast maandbedrag betaald, wat elke maand opzegbaar is. In ruil daarvoor zorgen wij ervoor dat uw woning in perfecte staat onderhouden wordt voor de komende 10 jaar.

Een schilder voor Dordrecht, op maat voor uw woning

Onze meerjarenplanning maken we op maat voor uw woning. Hierin houden we rekening met de zwakke en sterke punten van uw woning. Die meerjarenplanning houden wij strak in de gaten zodat u geen omkijken hebt naar de staat van uw woning. Zodra uw woning onderhoud nodig heeft, doen wij een belletje.

Last but not least, u kunt met Eigenhuis Schilderplan tot 24% besparen! Hierover kunt u hier meer lezen. In het blog hierboven kunt u binnen 1 minuut uitrekenen wat het maandbedrag is voor uw woning. Vervolgens kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Eigenhuis Schilderplan schilder voor Dordrecht

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs