Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Eigenhuis Schilderplan?

Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiële verrassingen!

Eigenhuis Schilderplan is een landelijk samenwerkend collectief van schilders, bij elkaar gebracht door De Nooy Schilders. Dit moederbedrijf bestaat al sinds 1754 en is een van de oudste familie schildersbedrijven van Nederland. Met deze 260 jaar ervaring als achtergrond en geselecteerde & gekwalificeerde schilders bij u op de werkvloer is het de ideale combinatie om het schilderwerk aan uw woning de komende jaren op topniveau te houden!

Eigenhuis Meesters

Als u uw aanvraag voor het schilderplan heeft ingediend, wordt deze gekoppeld aan een van onze Eigenhuis Meesters Kirsti en Jeroen. Zij nemen contact met u op om uw aanvraag te bespreken en op maat te maken. Daarna blijven zij uw vaste contactpersoon voor uw Eigenhuis Schilderplan. U kunt bij hen altijd terecht met uw vragen over bijvoorbeeld de aanbieding, het schilderplan, de planning of het schilderwerk. Kortom uw Eigenhuis Meester, die het schilderwerk voor u in de peiling houdt!

Traditioneel & modern samen in één schilderplan

U kunt telefonisch contact met ons opnemen maar ook een offerte aanvragen via de website of zelf via onze Schilderapp! 260 jaar schilderervaring met een digitale, snelle werkwijze. En omdat wij persoonlijk contact over uw Eigenhuis Schilderplan erg belangrijk vinden, ook uw Eigenhuis Beheerder!

Kortom, geen rare kwasten aan mijn huis!

Bekijk hier hoe wij te werk gaan!

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs