Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Uw woning, het is het plekje waar u thuis komt nadat u een dag hard gewerkt hebt. Het is het gebouw waar uw gezin veilig is tegen alles wat het weer te bieden heeft en waar u herinneringen opbouwt waaraan u later nog vaak aan terug denkt…

Maar ja, om die herinneringen niet gepaard te laten gaan met gedachten aan verf die loslaat is onderhoud schilderwerk erg belangrijk. Dat is echter niet de enige reden waarom onderhoud schilderwerk een belangrijk onderdeel is van een gelukkig leven in uw woning. Waarom dan wel?

Onderhoud schilderwerk, waarom?

  1. Een belangrijke reden om schilderwerk onderhoud te plegen is uiteraard dat het dit goed is voor uw woning. Een goede schilderlaag beschermt uw woning tegen alles wat het weer te bieden heeft in Nederland. Schilderwerk onderhoud zorgt ervoor dat uw houtwerk niet rot en dat er nergens vocht naar binnen kan komen.
  2. Kleur doet natuurlijk ook veel met uw woning. Bepaalde streken in Nederland hebben bijvoorbeeld iconische kleuren. Past uw huis in de omgeving waarin deze staat? Welk gevoel geeft uw woning u? Onze schilders weten waar zij het over hebben en kunnen u advies geven op gebied van kleuren. U mag altijd even bellen om advies te vragen.
  3. Een belangrijke reden waarom woning eigenaren geen onderhoud schilderwerk plegen is omdat het geld kost. Maar als het van de andere kant bekijkt dan levert op de lange termijn een goed onderhouden huis u geld op! U bespaart namelijk op herstelkosten. Deze zijn vaak vele malen hoger dan de kosten van schilderwerk onderhoud. Een goed onderhouden woning levert natuurlijk ook geld op bij de verkoop van uw woning.

Daarom bieden wij u een abonnement aan waarbij u de komende jaren verzekerd bent van perfect onderhoud van uw schilderwerk. U kunt een offerte aanvragen via de app, de website of door uw nummer achter te laten. U mag ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs