Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

“Altijd goed in onderhoud” is de nieuwe najaars campagne van OnderhoudNL. Eigenhuis Schilderplan is aangesloten bij OnderhoudNL, dit is een merknaam van FOSAG, de ondernemersorganisatie van (restauratie-) schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhoudsbedrijven, en de glaszetbedrijven. De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamt en behouden blijft voor de toekomst, aldus OnderhoudNL.

Altijd goed in onderhoud met een laag en vast bedrag per maand

Eigenhuis Schilderplan wil u er van bewust maken wat de voordelen zijn van meerjarig onderhoud met een vast en laag maandbedrag door middel van de campagne “Altijd goed in onderhoud”. Zo weten we uit eigen ervaring dat herstelwerken aan achterstallig onderhoud veel meer kosten dan goed onderhoud aan uw woning! Ook is er het gemak van een vast en laag bedrag per maand en niet een eenmalig groot bedrag. Uiteindelijk is uw woning uw meest kostbare bezit en willen wij alle zorgen bij u weghalen over de staat van uw woning. We houden uw woning scherp in de gaten tijdens ons onderhoud en houden u steeds op de hoogte van de staat van uw huis! Daarnaast bespaart u op uw energiekosten door plaatsing van HR++ glas, en verdient onderhoud zich terug in de toekomst omdat uw woning in waarde vermeerdert wat de verkoopkosten alleen maar ten goede komt! Al met al genoeg reden om een onderhoud offerte bij Eigenhuis Schilderplan aan te vragen.

Wilt u uw woning ”Altijd goed in onderhoud” hebben? Vraag dan simpelweg een meerjarig onderhoud offerte aan van Eigenhuis Schilderplan. Doe dit met onze app, en u ontvangt uw gratis schilders offerte binnen 48 werkuren in uw mailbox waarna u zich kunt verwonderen over een lage, vaste maandprijs die wij u kunnen bieden! Natuurlijk kunt u ons ook even bellen of een offerte aanvragen via de website. Kies HIER uw ideale manier om een schilders offerte aan te vragen. Meer informatie? Mail naar info@eigenhuisschilderplan.nl of bel 0342-444110.

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs