Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Op basis van de door u aangeleverde foto’s en gegevens wordt uw Eigenhuis Schilderplan opgesteld. Als deze eerste opgaaf u aanspreekt, maken wij de aanbieding definitief na een bezoek aan uw woning.

Met uw Eigenhuis Schilderplan spaart u via een vast maandbedrag op Stichting Beheer Derdengelden voor het toekomstige schilderwerk. Na uitvoering van de eerste nulbeurt, die u betaalt na uitvoering, start automatisch het sparen door middel van een incasso van het maandbedrag. Zo heeft u de komende 10 jaar geen omkijken meer naar uw schilderwerk. De toekomstige schilderbeurten worden voldaan vanuit het gespaarde bedrag en u hoeft niet steeds weer op zoek naar de juiste schilder. Zo weet u zeker dat het schilderwerk goed en vakkundig wordt uitgevoerd.

In het onderhoudsplan van Eigenhuis Schilderplan vindt u de door ons te behandelen onderdelen, het onderhoudsschema, inclusief de onderhouds- en behandelingssystemen die aan uw gegevens gekoppeld zijn. Na deze ‘nulbeurt’ start het abonnement en worden de zorgen over schilderwerk aan uw woning de komende 10 jaar van u overgenomen.

U vraagt simpel en snel een offerte aan via onze site of via de app waarbij u ook een indicatie krijgt van het abonnement.

Bereken schilderprijs

U krijgt binnen 48 werkuren uw offerte in uw mailbox met een prijs waarmee u profiteert van veel voordeel, zoals 10% korting.

Bekijk uw voordeel

U accepteert de offerte en wij onderhouden uw woning vakkundig waarbij we putten uit 260 jaar schilderervaring.

Meer over ons

 

Offerte schilderwerk: het onderhoudsplan

Nadat u de offerte schilderwerk van Eigenhuis Schilderplan heeft geaccepteerd, heeft u er geen omkijken meer naar. Zo werkt het:

> Planning voor het onderhouden
Vooraf stelt Eigenhuis Schilderplan samen met u een jarenplanning op voor het onderhoudsplan. Tussentijds toetsen we of de gang van zaken nog is zoals u wilt. Natuurlijk wordt ook tijdig overlegd wanneer de werkzaamheden bij u plaats zullen vinden.

> Abonnementsgeld via Stichting Beheer Derdengelden
Aan de hand van uw offerte schilderwerk, wordt een onderhoudsabonnement opgezet. Hiervoor betaalt u een laag en vast maandbedrag. Dit abonnementsgeld  wordt beheerd door een Stichting Beheer Derdengelden en blijft dus uw eigendom tot de onderhoudswerkzaamheden van het schilderabonnement zijn uitgevoerd.

> Altijd vakmensen in de buurt
Het schilder abonnement is een jaarplanning voor het onderhouden van uw woning, maar is maandelijks opzegbaar. Omdat Eigenhuis Schilderplan bestaat uit een collectief bedrijven door het hele land, zijn er altijd vakmensen in de buurt bereikbaar.

> FOSAG-kwaliteitseisen
De werkzaamheden van onderhouden en schilderen worden gecontroleerd op de FOSAG-kwaliteitseisen. Dit alles geeft u de garantie dat uw woning altijd naar wens en volgens afspraak onderhouden wordt.

> Het schilder abonnement; altijd opzegbaar
Mocht u om wat voor reden dan ook, bijvoorbeeld verhuizing, geen gebruik meer willen maken van onze diensten, dan is het schilder abonnement maandelijks opzegbaar. U kunt het echter ook mee verhuizen of aan de nieuwe eigenaar overdragen.

Benieuwd geworden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte schilderwerk aan via de bovenstaande stappen!

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs