Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Huis schilderen Rotterdam – Bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat u volledig ontzorgt en uw woning in perfecte staat brengt waarbij u ook nog eens 10% kunt besparen? En woont u dan ook nog toevallig in Rotterdam? Dan is Eigenhuis Schilderplan perfect geschikt voor u en uw woning! Wij snappen erg goed hoe belangrijk uw huis voor u is; uw huis beschermt uw gezin en is de belangrijkste plek voor het opbouwen van herinneringen die de rest van uw leven mee gaan. Wij gaan dan ook met veel zorg om met uw woning en zorgen er niet alleen voor dat deze goed geschilderd is maar we zorgen er ook voor dat uw hout in topconditie is, dat uw goot netjes schoon is en ga zo maar door!

Nog niet overtuigd? Lees dan hier nog meer voordelen waarvan u kunt profiteren!

Huis schilderen Rotterdam: vraag gemakkelijk uw offerte aan!

Wij zijn op de hoogte van de snelle ontwikkelingen op technologisch vlak en willen graag bij de tijd blijven. We weten dat bijna iedereen ondertussen een smartphone in zijn bezit heeft en ook daar willen we graag op in spelen. Het resultaat: onze app SchilderPrijs, u maakt een aantal foto’s van uw woning, u vult enkele gegevens in over uw woning en de app verzend uw schilders offerte aanvraag naar ons toe. De schilders offerte heeft u binnen 48 werkuren in uw mailbox, klaar om u te verwonderen hoe u bij ons 10% kunt besparen.

Probeer het gewoon eens uit: vraag een offerte aan via de box bovenin deze pagina of via onze app. U kunt ons natuurlijk ook gewoon even bellen als u dat liever hebt!

Download de schilder app:

Huis schilderen Rotterdam Schilder app Apple Huis schilderen Rotterdam Schilder app Android

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs