Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Dé betere schilder voor uw Eigenhuis

Eigenhuis Schilderplan is dé betere schilder voor uw al het schilderwerk aan uw woning. Dat durven we niet zomaar te zeggen. Bij elk onderhoud, bij elk abonnement, bij elk kitrandje dat gezet wordt: u staat centraal. Uit onderstaande voordelen blijkt waarom:

1. Eigenhuis Schilderplan zet u voorop door een efficiënte en scherpe offerte procedure, goede service en hoge kwaliteit.
2. We bieden u een hoge kwaliteit maar ook een korting van zomaar 10% op uw schilderwerk.
3. Het schilderabonnement is afgestemd op uw behoeften, wensen en eisen waardoor u nooit voor verassingen komt te staan. Zo maken we de planning voor het onderhoud samen met u, zodat u altijd grip houdt op het.
4. We hebben schilders ervaring sinds 1754. Ja, echt, we bestaan al meer dan 360 jaar en zijn daar trots op. Dankzij die eeuwen ervaring weten we precies welk huis welke behandeling nodig heeft.
5. We denken met u mee. Het gaat ons niet alleen maar om het schilderen van uw woning. Als we houtrot tegenkomen geven we dit aan en verhelpen we dit vakkundig. Zijn de kitranden slecht? We laten het u weten.

Het betere schilder abonnement van Eigenhuis Schilderplan

de-betere-schilder-eigenhuis-schilderplanEigenhuis Schilderplan werkt met schilder abonnementen en eenmalige schilderbeurten. Deze schilder abonnementen houden in dat u een vast en laag bedrag per maand betaald en dat wij op vaste momenten uw huis in perfecte staat verzorgen. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de staat van uw woning. In het blok hierboven kunt u binnen één minuut ontdekken hoeveel uw woning in onderhoud kost. Naast deze abonnementen bieden wij u ook gewoon eenmalige schilderbeurten aan; het is maar net wat u wilt. Als u een vraag hebt horen wij dat uiteraard graag! We staan graag voor u klaar met advies op maat en vakkennis sinds 1754.

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs