Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Buitenmuur schilderen – Er zijn bepaalde streken in Nederland die een eigen kleur hebben. Zo heeft u Zeeuws-Vlaams blauw, Utrechts rood-wit en Fries groen. Die kleuren zijn weer terug te vinden wanneer mensen hun buitenmuur schilderen. Natuurlijk zijn huizen in Utrecht niet allemaal rood met wit, maar zodra je erop gaat letten zijn er, vaak bij oudere huizen, bepaalde kleuren terug te vinden die iconisch zijn voor die streek. U kunt hier natuurlijk rekening mee houden wanneer u begint met uw buitenmuur te schilderen; wat is de kleur van uw streek? Onze schilders denken trouwens ook graag met u mee over de kleur van uw woning!

Buitenmuur schilderen: hoe kleur op het gevoel kan werken…

Verder hebben kleuren natuurlijk ook een bepaalde impact op welke manier iemand een woning ziet. Zo zal rood eerder een dynamisch, levend maar ook agressief gevoel opwekken bij mensen, maar zal groen juist weer rust en vrede uitstralen. Nu is het begrijpelijk als u uw huis liever niet helemaal groen laat schilderen… Maar door bepaalde details een bepaalde kleur te geven komt u ook al een heel eind! Bekijk de kleuren van uw woning eens op een andere manier: welk gevoel wekken ze op?

Eigenhuis Schilderplan put uit kennis opgebouwd uit ervaring sinds 1754. Wij hebben dus kennis van kleuren en kunnen u hier ook over adviseren. U kunt ons altijd bellen om advies!

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs