Schilderprijs

Eigenhuis Schilderplan

Schilderprijs, een vernieuwend idee van Eigenhuis Schilderplan om het u nog makkelijker te maken! Schilderprijs zorgt ervoor dat er nooit meer een schilder bij u langs hoeft te komen voor het opmaken van een schilder offerte: u heeft het zelf in de hand! Wat is Schilderprijs?
Schilderprijs de nieuwe APP van Eigenhuis Schilderplan! U download deze gemakkelijk via de App stores van Apple en Android op uw smartphone en vervolgens bent u er helemaal klaar voor om zelf een offerte aan te vragen! Hoe werkt Schilderprijs dan?

 

Schilderprijs, hoe werkt het dan?

Het is eigenlijk heel erg simpel. U start de app op en u volgt de stappen op het scherm. De eerste stap is dat u een aantal foto’s maakt van het te schilderen werk. Hoe? U krijgt tips van de app hoe u het beste de foto’s kunt maken! Vervolgens vult u wat gegevens in over uw huis: hoeveel verdiepingen heeft uw woning? Hoe oud is uw woning?… Daarna klikt u op ‘verzenden’ en is uw werk gedaan!

Als wij uw aanvraag binnen hebben bestuderen wij de foto’s voor u en maken wij een schilder offerte. Deze ontvangt u dan binnen 48 werkuren in uw mailbox of via de post!

Probeer het gewoon eens uit! Download hier de Schilderprijs!

Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiƫle verrassingen!