De misvatting over de winterschilder en ons antwoord daarop…

Eigenhuis Schilderplan

Eigenaar Hans de Nooy over de winterschilder: ‘Er bestaan nogal wat misverstanden over de winterschilder. De regeling werd enige jaren geleden door de overheid afgeschaft. Dat weten weinig mensen, de klanten blijven er om vragen. Vandaar onze eigen Winterschilder-regeling. Tot 1 maart 2014 nemen wij die premie voor onze rekening. Het is nu extra interessant geworden omdat op schilder- en behangwerk nog steeds het lage BTW-tarief van 6% geldt!

Er wordt vaak gedacht dat het alleen om binnenwerk of behangen gaat. Dat is een misverstand. Hans de Nooy geeft aan dat binnen zijn bedrijf de regeling ook op het buitenschilderwerk van toepassing is. ‘De techniek en de materialen zijn door de jaren heen zo ver verbeterd dat buitenschilderwerk ook in deze periode doorgang kan vinden. We gebruiken kwaliteitsmerken als Sikkens en Sigma met hun winterverven. Het is vaak de angst van de opdrachtgever dat de uitvoering door weersinvloeden kwalitatief minder zou zijn. Niets is minder waar en wij geven volledige garantie op de werkzaamheden. Dat is een garantie die klanten al sinds de oprichting in 1754 krijgen en die na meer dan 2½ eeuw nog staat als een huis. Dus waarom zou je tot het voorjaar wachten als je het nu extra voordelig kunt laten uitvoeren?’

Meer informatie over de winterschilder…

Voor meer informatie kunt u ook bellen met Kirsti van Ek op tel. 0342 440 335 of laat een bericht achter op info@eigenhuisschilderplan.nl en wij nemen contact met u op. Vraag snel een offerte aan met wel 50 euro korting per man per dag.

Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan
Eigenhuis Schilderplan zorgt voor een op maat gemaakt schilderonderhoudsplan voor een vast maandbedrag. Door een jaarplanning die we met u op maat samenstellen gebeurt het schilderwerk altijd op tijd, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En door een vast maandbedrag zijn er ook geen financiële verrassingen!