Schilderprijs berekenen
Ribbon

Wat kost het schilderwerk aan mijn woning?

Type van uw woning
Woonlagen
Laatste schilderbeurt
Aantal kleuren

Hier geeft u aan in hoeveel kleuren uw woning geschilderd is.

Aantal kleuren
Ondergrond

Hier geeft u aan hoe de ondergrond van uw woning is geschilderd.

Ondergrond

Logos
Heeft u een vraag? Bel: 0342 444 110

Bekijk direct de voordelen: Garantie, Genieten, Hoge korting

Besparen door collectieve inkoop schilderwerk

Niets is mooier dan een buurt waarbij het volledige schilderwerk in optimale staat verkeerd. Het ziet er niet alleen mooier uit, de collectieve inkoop van het schilderwerk versterkt ook nog eens de sociale samenhang binnen de buurt. Daarnaast besparen de bewoners door de inkoop van collectief schilderwerk veel kosten. Dit betekent: hoe meer huizen, hoe hoger de korting! Het levert u dus drie grote voordelen op: gemak, genot en gewin.

 

Collectieve-Inkoop-SchilderwerkDe voordelen van collectieve inkoop schilderwerk

 

1. GARANTIE

Het gemak vindt u terug in de meerjarenplanning die Eigenhuis Schilderplan opstelt voor iedere buurtbewoner. Wij nemen tijdig contact op met de hele buurt als de werkzaamheden er weer aan komen. Daarnaast heeft iedere buurtbewoner gedurende de gehele looptijd van het schilderabonnement garantie op kwaliteit en financiën. Zo wordt de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk onafhankelijk gecontroleerd en is het abonnement ten alle tijden opzegbaar. Ook wordt het maandbedrag gestort op een Stichting Derdengelden. Het betaalde maandbedrag blijft dus van u, tot het schilderonderhoud daadwerkelijk is uitgevoerd. Naast de onafhankelijke controle dragen wij ook het AF-Erkend keurmerk om de kwaliteit van het schilderonderhoud te garanderen en te waarborgen.

2. Collectief schilderwerk: EEN BUURT OM TROTS OP TE ZIJN

Vervolgens ondervindt u het genot van een goed geschilderde wijk, mede doordat het schilderwerk uitsluitend wordt uitgevoerd door vakmensen. U kunt dan trots zijn op uw wijk! Daarnaast brengt de collectieve inkoop schilderwerk de buurtbewoners dichter bij elkaar, wat goed is voor de sfeer in de wijk.

3. KORTING TOT 24% op collectief schilderwerk

Het grootste gewin betaalt zich uit in uw eigen portemonnee. Doordat u als buurt tegelijkertijd het schilderwerk laat uitvoeren kan er bespaard worden op materiaal-, opstart- en begeleidingskosten. Hierdoor kunnen wij het schilderwerk goedkoper uitvoeren en daar profiteert u als buurtbewoner direct van!

 

vve onderhoud Eigenhuis Schilderplan 6Eigenhuis Schilderplan

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in het collectieve inkoop schilderwerk? Vraag dan volledig gratis een offerte aan. Mocht de interesse vanuit de wijk groot zijn, kunnen wij altijd een presentatie geven aan de andere buurtbewoners. Wij zetten alle voordelen nog een keer op een rij en vertellen alle ins en outs van het Eigenhuis Schilderplan. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via info@eigenhuisschilderplan of 0342 444 110.

Eigenhuis Schilderplan laat het schilderwerk uitvoeren door bedrijven die een AF-Erkend keurmerk hebben. Dit keurmerk staat voor kwalitatief goede & duurzame schilderwerken en communicatie. De Nooy Schilders (moederbedrijf van Eigenhuis Schilderplan) is een echt familiebedrijf dat al sinds 1754 bestaat. Meer over de voordelen van Eigenhuis Schilderplan lezen? Dat kan hier!

 

 

Als u inmiddels trotse bezitter bent van een eigenhuisschilderplan dan zit u er de komende jaren budget zeker bij, dat is natuurlijk fantastisch geen verrassingen. Maar wist u dat u bij Eigenhuisschilderplan toch nog een verrassing (korting) kan verdienen? Eigenhuisschilderplan waardeert uw inzet voor een beter geschilderd en onderhouden Nederland. Daarom krijgt u van ons 110 euro terug op uw bankrekening voor iedere buurman, buurvrouw, kennis of familielid die u overtuigt om een eignhuis-schilderonderhouds af te sluiten bij ons. De 110 euro bonus geldt alleen voor bestaande klanten van eigenhuisschilderplan.

*110 euro bonus geld met een maximum van 330 euro en/of 10% van de startbeurt.
*vraag naar onze actievoorwaarden

Duurzaam Eigenhuis Schilderplan

Blog: Duurzame dinsdag

Mijn dochter van 7 zit voor de televisie en als er tussen haar favoriete programma reclame komt, wordt deze met […]

Lees verder Alle blogs